#lightroomediting

Ballı mı? Balsız mı? 🥛🍬🍯


8💬Normal

Good Morning! Anyone else here who’s sun-charged like me? I had no energy whole last week as we experienced weather break down, it was cloudy and miserable. Sun came up yesterday and seems that will stay with us. That makes me more motivated, even on Monday after night with not too much sleep. Are you ready for a new week? ☀️ . . . Dzień dobry! Nie wiem jak wy, ale ja należę do osób na baterie słoneczne 😂 Nie ma słońca = nie ma energii. Cały zeszły tydzień nie mogłam się do niczego zmotywować, a to ze względu na załamanie pogody. Słońce wyszło wczoraj i zapowiada się, że zostanie z nami na kolejne kilka dni! Nastrój automatycznie dużo lepszy, plus milion do motywacji i to w poniedziałkowy poranek po słabo przespanej nocy! A jak u was? Gotowi na nowy tydzień? . . . #killiney #killineyhill #killineybeach #killineyhillpark #arounddublin #livinginireland #irishinfluencers #dublinblogger #seaviews #sunsetvibes #seasunset #mondaymotivaton #newweekvibes #dublinphotography #irelandphotos #ig_ireland_ #creatorsie #female_igers_ireland_ #dublinlife #visitireland #irelandviews #irelandlandscape #irelandnature #irelandancienteast #lightroomedit #lightroomediting #irishtravelblogger #unlimitedireland #raw_ireland #bestirelandpics


2💬Normal

🍁 𝗛𝗢𝗪 𝗜 𝗘𝗗𝗜𝗧 𝗠𝗬 𝗝𝗨𝗥𝗔𝗦𝗦𝗜𝗖 𝗣𝗔𝗥𝗞 𝗣𝗛𝗢𝗧𝗢⁣ ⁣ 🍁 Seperti yang dijanjikan dalam video semalam , min akan bagi presets ataupun settings Lightroom yang digunakan untuk edit manipulation dinasour tuh⁣ ⁣ 🍁 𝗢𝗵 𝗮𝗻𝗱 𝗮 𝗯𝗿𝗲𝗮𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗻𝗲𝘄𝘀 !⁣ Lepasnih , min akan bagi link download presets bagi setiap Lightroom tutorial di description box .⁣ ⁣ 🍁 Tapi , kena tengok 𝗳𝘂𝗹𝗹 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁𝗸𝗮𝗻 𝗽𝗮𝘀𝘀𝘄𝗼𝗿𝗱 bagi file presets tuh ✨⁣ ⁣ 🍁 Feel free to repost this to your feed , just don't forget to tag me in it !⁣ ⁣ 🍁 Aight that's it ! Hope you enjoy today's content ✨⁣ 𝗢𝗵𝗵 𝗰𝗮𝗻 𝘄𝗲 𝗴𝗲𝘁 𝗮 𝘀𝗵𝗮𝗿𝗲 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘀𝘁𝗼𝗿𝘆 𝗳𝗼𝗿 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗼𝗻𝗲 ? 🥺⁣ ⁣ ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈⁣⁣⁣ Usᴇ ᴏᴜʀ ᴛᴀɢ ᴀɴᴅ ɢᴇᴛ ғᴇᴀᴛᴜʀᴇᴅ!⁣⁣⁣ » ғᴏʟʟᴏᴡ: @seberangpraifotografi ⁣⁣ » ᴛᴀɢ ᴜs: #seberangpraifotografi⁣ ⁣ ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈⁣⁣⁣ 𝗧𝘂𝗿𝗻 𝗼𝗻 𝗽𝗼𝘀𝘁 𝗻𝗼𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀 𝘁𝗼 𝗴𝗲𝘁 𝗲𝗮𝗿𝗹𝘆 𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝘀 🔥⁣ 𝗡𝗲𝘄 𝘃𝗮𝗹𝘂𝗲𝗮𝗯𝗹𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗻𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆 𝗠𝗼𝗻𝗱𝗮𝘆 , 𝗪𝗲𝗱𝗻𝗲𝘀𝗱𝗮𝘆 𝗮𝗻𝗱 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆 𝗮𝘁 𝟲 𝗣𝗠 !⁣ ⁣ ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ #lightroompreset #amanwithstories #madewithstories #creativepost #garagarainstagram #bagijurus #instajournal #igcoverpost #creativemultiplepost #lightroomediting #lightroomedit #adobelightroomcc #lightroomphotography #lightroomfilters #lightroomtutorial #editlightroom #rumuslightroom #shotonphone #lightroommobile #adobelightroom #lightroomph #myyourshot #madewithstory #instanesia


19💬Normal

im back on Youtube 😍 catch my new preset video tutorials now in much more enhanced, simplified thumbnail, soft in the ears music, all new intro and outro and much more professional effect and premium looking filters for your photographs. all for FREE 😍 be the first to catch it here anytime soon: 👇👇 https://bit.ly/2ONVpk5 #LightroomEditing #LightroomPreset #lightroompresetsphilippines #lightroommobile #lightroomtutorials #lightroomphotography #lightroompresetsph


0💬Normal

#photography #lightroomediting #friend forever# photo graphi point#


4💬Normal

Hallo temen temen.... aku habis dikirimin preset lightroom dari @violettacheist Ini foto after-before aku menggunakan preset lightroom dari @violettacheist Hasil nya jadi lebih wow... Buat kalian yang gak mau ribet Edit foto, kalian bisa pake preset ini... Dengan hasil yg bagus dan Keren pastinya... Dengan harga murah, Cuman 20K Kalian bisa dapetin Ratusan filter preset dari @violettacheist , Dan udah banyak juga yang pakai preset ini termasuk Selebgram kece... So Tunggu apalagi Yuk buruan Cek dan Order di @violettacheist Handle by: @honmanagement #presetlightroom #lightroom #lightroomedit #lightroomindonesia #lightroomediting #lightroompreset #presetkeren #presetkekinian #selebgram


1💬Normal

Hello there guys! I decided to do a series on different ways a blazer can be styled. Here's look 1. This was done in such a way it not only looks great on photos but also can be worn in public ( I can't explain how but I might make a video xx *fingers crossed*) Let me know what you think in the comment section below ⬇️ and please share so others can learn. Inspired by @style_territory to create something like this. . . . . . . . . . . . . . . . #taurus #powers #covid19 #create #snatched #statement


18💬Normal

Biarlah Indonesia terserah. Kamu ya terserah aja, aku udah nyerah :( @tarisya_20 #lightroom #lightroompresets #lightroomphotography #lightroommasters #lightroomindonesia #lightroommobile #lightroomediting #lightroomcc #lightroomfullpack #lightroomtone #lightroomtutorials #lightroomindo_ #lightroomedits #lightroomandroid #lightroompremium #vsco #picsartedit #vscofilter #vscoedit #vscodaily #picsart #editorreborn #blitarhits #bltrhitz #blitarhitz #blitarhitskekinian #lfl #lfl💛 #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #selebgramindonesia


9💬Normal

Next Page